Život

Novogodišnja erotika

Vlasta92 RSS / 31.12.2009. u 12:05

 

Sak ću vam ja ispričati jednu novogodišnju priču. Sve se desilo 31. decembra početkom sedamdesetih, u Jugoslaviji.
Milčika je bila lepa i fino vaspitana devojka. Javljala se komšijama, pomagala starijima i ustajala u smiff%20specs%20hippy.jpgautobusu bakama koje ujutro rano idu na pijac, košulja joj je bila uredno zakopčana i, za razliku od većine vršnjakinja u gimnaziji, uvek je nosila prsluče. Imala ja planove da završi medecinu i da postane lekarka, da se uda za nežnog čoveka i rodi mu dvoje dece, prvo sina, a potom i ćerku, da ide svake godine na letovanje na Jadran i da imaju kola. U dnevniku je te godine, samo par dana pred doček, napisala: „A ako bih trebalo JA da nešto poželim, volela bih da mi se ostvare ti moji snovi, ne tražim ništa više, mirno da živim, da nemam problema. I možda Lazara, ako bi on hteo..."
Lazar je hteo, ali ne baš isto, i ne tim redom. On nije vodio dnevnik, ali se znalo da hoće da ide kod strica iz Tuzle, koji već godinama radi u Njemačkoj, ima sjajne brkove i vozi sjajnog mercedesa, kojem ništa nije moglo da polomi onaj dugi nokat na malom prstu leve ruke, teksturu gustih brkova i osmeh na licu. Voleo je Njemice, a i one su volele njega. Jedini mu je problem bio da neka ne zatrudni, a i to mu se samo dva puta desilo. Ovaj se bosanski Solomon ženio sedam puta, uglavnom strankinjama, mada nikada iz političkih razloga, a neke od tih žena bile su prave lepotice.
Lazar je kod strica već više puta i bio je zaljubljen u sve svoje strine, gledao ih je krišom kroz ključaonice i listao bezobrazne časopise koje je stric držao u ormančetu pored kreveta, a u kojima su se devojke velikih, prirodnih i opuštenih grudi nage mazile sa dlakavim modelima velikih zulufa. Kao stric i strine. Bio je, naravno, Lazar čvrsto odlučio da prihvati stričev poziv i dođe u Njemačku za stalno, a pomisao na tu avanturu trzala mu je onu živuljku u stomaku kao da se sprema da prepliva Amazon ili peške obiđe arktički krug.. Milčika mu se sviđala u naletima, kada je vidi, pa je računao da ne bilo zgoreg da je nekako smota do 4. januara, kada je mislio da sedne na voz.
Decembra 31, na doček, sreli su se na igranci u Domu omladine. Milčika je bila lepa u kratkoj kožnoj suknji, dubokim čizmama i uzanoj majici (tata je otišao kod brata u Sremske Karlovce). Stajala je u uglu sama i slušala grupu koja je svirala sve same hitove domaće šlageristike: „Romanu" Đorđa Marjanovića , „Mariku" Lole Novakovič nešto oda Nade Knežević. Bila je prilično opuštena kada se sa druge strane sale njenom doktorskom snu počeo panterski prikradati Lazar, fiksirajući je pravo u oči. Klecnuše Milčikina kolena kao da su od stakla, morala se za zavesu prihvatiti, rizikujući da sruši dekoraciju od krep papira.
Pričali su svedoci da joj je ćutke prišao, uzeo je za ruku i poveo poluonesvešćenu do sredine sale, da uopšte nije bio nežan, da je stisnuo krvnički i disao za vrat kao bizon. U ponoć su još uvek plesali stisnuti, ali je Lazar je polako vukao prema vratima, kao da mu više zanosi desna noga. Oko jedan sat po ponoći su bili kod njega u sobi, a oko pola dva su se povećavali Milčikina prosečna gustina i period rotacije, a Lazar ni slutio nije da joj je povećao i masu. Planovi su trajali dugo, a propas' stade u pola sata i kratki pasus.

The End.
Pazite šta radite večeras.
Srećna vam i berićetna bila!!

 



Komentari (81)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

gordanac gordanac 12:19 31.12.2009

:))

Ooooo, smešna ženo koja se predstavljaš ispravno i isitnito kao "Queen of Telep", idi sad brzo i zovi Krajšić da se naniže i ona jednim tekstom, o`ma
Ume ona to, znam.
Ako neće da piše onoštosviznamodapiše, neka stavi sliku iz osnovne ili takoneštoslično..
`Ajd, po`itaj, doviči je preko tih taraba
mariopan mariopan 12:33 31.12.2009

Re: :))

Prica iz mog vremena
Bas tako je bilo, igranke i klecanje kolena, minic i duge cizme ..... i slika kao moja sasve maramom oko glave
Ma sta da se desi, nezaboravno je bas to klecanje kolena , pa neka ide zivot, nemojte da pazite sta radite, vredece vam nekada makar da se jednom setite toga.
Srecno vam svima
hajkula1 hajkula1 12:40 31.12.2009

Re: :))


Ma tvoje, vreme, jes` a i nije.

Lici.

I, da reknem, za secanje i pripovedanja


mariopan mariopan 12:45 31.12.2009

Re: :))

Da, zaboravih na komplimente za pricu, ponela me Erot'ka bolan
A svi koji su pazili sta rade ne verujem da su se bas tako lepo proveli i da imaju tako lepe uspomene
Vlasto
arianna arianna 12:50 31.12.2009

Re: :))

Ih ...šta je nova godina bez erotike i strasti





Preporuka i svima srećna nova
sesili sesili 13:05 31.12.2009

Re: :))

Najluđa noć je za ludosti! Divan tekst, ali mene nasmeja ono: sa obaveznim dugim noktom na malop rstu. Joooj otkad to "čudo" nisam videla, a bilo je obavezno kod nekih baja. Preporuka i srećna nova!
Vlasta92 Vlasta92 14:45 31.12.2009

Gordanac,

jeneznamštatiznašdaonapiše, ali bi mogla, bar jedan roman. Baš bi bilo miko fo.
sneza.lazarevic sneza.lazarevic 16:22 31.12.2009

Re: :))

mariopan
Prica iz mog vremena
Bas tako je bilo, igranke i klecanje kolena, minic i duge cizme ..... i slika kao moja sasve maramom oko glave
Ma sta da se desi, nezaboravno je bas to klecanje kolena , pa neka ide zivot, nemojte da pazite sta radite, vredece vam nekada makar da se jednom setite toga.
Srecno vam svima

blogovatelj blogovatelj 16:29 31.12.2009

Re: :))

sa obaveznim dugim noktom na malop rstu. Joooj otkad to "čudo" nisam videla, a bilo je obavezno kod nekih baja.


Kad sam bio vojnik porucnik je trazio od jednog takvog "baje" da isece taj nokat a on se branio time da mu je onda otezano otvaranje cigara.
Gospodja Klara Gospodja Klara 13:01 31.12.2009

Bizon

ćutke prišao, uzeo je za ruku i poveo poluonesvešćenu do sredine sale, da uopšte nije bio nežan, da je stisnuo krvnički i disao za vrat kao bizon.

:)))))))))))))
Devojački san!
margos margos 13:12 31.12.2009

Ću da pazim...

... govorim tiho i nosim psa sa sobom.

Priča ti je sjajna, u slikama, bojama i zvucima... bogme, ni mirisi ne nedostaju - npr 'pačuli'... ili, Milčika kao fina fina, mora da je koristila 'fidji'.

PS. Jesil zvala Krajšićku?

Najvise

Dece se zacne oko ng. Vi vidite da li vam to odgovara ili ne. ima devojska koje ne dele milickine snove, a I mladica koji ne dele lazareve
dobrosavljevic_m dobrosavljevic_m 14:39 31.12.2009

Re: Najvise

milickine


i ja sam pročitala Milićka. Milčika, Milčika!
mariopan mariopan 14:57 31.12.2009

Re: Najvise

Ana WithAFamilyNameTooHardToPron
Dece se zacne oko ng. Vi vidite da li vam to odgovara ili ne. ima devojska koje ne dele milickine snove, a I mladica koji ne dele lazareve

Pa tada je Erot'ka za nas bila i drzanje za ruke, i pogled, i tango koji igramo na "Zelena trava doma mog" Tom Dzonsa...i tako dalje.
Nova Godina je bila vreme igranki, kada si smeo javno da se zagrlis sa nekim a da to ne izazove sablaznjavanje.
Bilo je mnogo nevinije nego sto se misli. Pa su tada klecala kolena a ti mislis da svi vide kako ti lupa srce i da svi znaju sta osecas pa propadas u zemlju ali ti je tako lepo da se ne brines, ma neka ide zivot, pomislis
Sramota da se poljubis na javnom mestu, da te neko od odraslih vidi, a ti odrasli samo gledaju i po gradu setaju
To, najnevinije osecanje, najcistije i tako lepo, pamtim i danas. I zato kazem, neka ide zivot. da ima sta da se pamti.
Do nas je tesko dopirala ta seksualna revolucija, stigli su prvo hipici i muzika, ali takvo ponasanje bas i nije....... bila je neka kocnica, ne znam da li od vaspitanja, ili stalne kontrole, pa nismo znali ni sta je to poljubac do srednje skole, ( 1.godina) i kako to rade glumci na platnu, niko nije hteo da nam kaze od odraslih a nismo ni pitali, nego onako, svako za sebe je pogadjao... i ni za zivu glavu ne bi priznao da se jos nikada nije poljubio. Bilo je isto i mladicima i devojkama, frka..

Danas je to drugacije. Meni je moje vreme ipak bilo lepo, bas zbog toga.
Ovaj teskt savrseno opisuje bas ta osecanja i zato mi je .
Vlasta92 Vlasta92 15:06 31.12.2009

idi, bre Mary-O-Pan


sybil sybil 16:32 31.12.2009

Re: Najvise

Do nas je tesko dopirala ta seksualna revolucija

sta vas briga za seksualnu revoluciju. mogli ste da sanjate da cete biti neko i nesto kad zavrsite medicinu, da cete imati kola i letovati na Jadranu, malolije. a bili su i pevaci po novinama. posle je dosla seksualna revolucija, otislo je sve do djavola i politicari su se pojavili po novinama.
mariopan mariopan 16:43 31.12.2009

Re: Najvise

sybil
Do nas je tesko dopirala ta seksualna revolucija

sta vas briga za seksualnu revoluciju. mogli ste da sanjate da cete biti neko i nesto kad zavrsite medicinu, da cete imati kola i letovati na Jadranu, malolije. a bili su i pevaci po novinama. posle je dosla seksualna revolucija, otislo je sve do djavola i politicari su se pojavili po novinama.

Tih snova se i secam, sada vec dugo ne sanjam nista lepo. Ajd' da nam pozelim lepse snove u Novoj i ostvarenje istih?
Ako sanjas, sanjaj grandiozno, inace cemu snovi? Sanjalicama :
sybil sybil 16:49 31.12.2009

Re: Najvise

hvala, hvala.

Srecna Nova!

Ziveli!

topcat topcat 17:02 31.12.2009

Re: Najvise

sybil
mogli ste da sanjate


Pa valjda možemo još sanjati.
Šta fali?

Sretna Nova svima.
sybil sybil 04:15 01.01.2010

Re: Najvise

e, oni su mogli da sanjaju snove sa velikom verovatnocom da ce se ostvariti, mi ne mozemo.
topcat topcat 19:17 01.01.2010

Re: Najvise

sybil
mi ne mozemo.


Što da ne...evo meni se skoro sve noćne more ostvarile!
ninasimone ninasimone 22:05 01.01.2010

Re: Najvise

mariopan

Bilo je mnogo nevinije nego sto se misli.....
......Do nas je tesko dopirala ta seksualna revolucija, stigli su prvo hipici i muzika, ali takvo ponasanje bas i nije....... .

A ja se tog vremena secam upravo obrnuto kao vrlo "seksualno revolucionarnog". Ne znam da li se secate casopisa Adama i Eve, Cika, koji su bili javno izlozeni po trafikama, matine porno filmova na koje su mogli i desetogodisnjaci da idu, scena golotinje i seksa po filmovima na tv-u ... Sa roditeljima se nije mnogo pricalo o seksu ali maltene nije bilo ni potrebe (parkovi i haustori su nocu vrveli od aktivnosti a oni sa strozijim roditeljima su to radili u komsijskom ulazu). A jeste bilo lepo, i frka i sloboda istovremeno... sedamdesete inace pamtim kao neprekidno prolece, svaki dan mi je bio kao 25. maj.
mariopan mariopan 14:52 02.01.2010

Re: Najvise

ninasimone
mariopan

Bilo je mnogo nevinije nego sto se misli.....
......Do nas je tesko dopirala ta seksualna revolucija, stigli su prvo hipici i muzika, ali takvo ponasanje bas i nije....... .

A ja se tog vremena secam upravo obrnuto kao vrlo "seksualno revolucionarnog". Ne znam da li se secate casopisa Adama i Eve, Cika, koji su bili javno izlozeni po trafikama, matine porno filmova na koje su mogli i desetogodisnjaci da idu, scena golotinje i seksa po filmovima na tv-u ... Sa roditeljima se nije mnogo pricalo o seksu ali maltene nije bilo ni potrebe (parkovi i haustori su nocu vrveli od aktivnosti a oni sa strozijim roditeljima su to radili u komsijskom ulazu). A jeste bilo lepo, i frka i sloboda istovremeno... sedamdesete inace pamtim kao neprekidno prolece, svaki dan mi je bio kao 25. maj.

Da, naravno, sve to je tacno, samo je nas vaspitanje drzalo u gvozdenim okovima - sve to je bilo "no-no" i sve to rade samo lose devojke. Mi zbunjeni i stalno u strahu da ne pomisli neko da smo lose devojke, a da smo cekali vece, senke drveca, da ukrademo koji poljubac od tih "cuvara morala" koji su nas stalno nadgledali - jesmo, i nismo nista propustili
Izlazak nam je bio do 8 uvece, praznikom do 9 pa ti vidi
I danas imam stisnute , u dusi nikad oslobodjene straha da je seks nesto nepristojno, drugarice i rodjake mojih godina i malo starije....a steta sveg tog vremena izgubljenog . One nemaju cega ni da se secaju.
sybil sybil 17:19 02.01.2010

Re: Najvise

ninasimone

mariopanBilo je mnogo nevinije nego sto se misli...........Do nas je tesko dopirala ta seksualna revolucija, stigli su prvo hipici i muzika, ali takvo ponasanje bas i nije....... .A ja se tog vremena secam upravo obrnuto kao vrlo "seksualno revolucionarnog". Ne znam da li se secate casopisa Adama i Eve, Cika, koji su bili javno izlozeni po trafikama, matine porno filmova na koje su mogli i desetogodisnjaci da idu, scena golotinje i seksa po filmovima na tv-u ... Sa roditeljima se nije mnogo pricalo o seksu ali maltene nije bilo ni potrebe (parkovi i haustori su nocu vrveli od aktivnosti a oni sa strozijim roditeljima su to radili u komsijskom ulazu). A jeste bilo lepo, i frka i sloboda istovremeno... sedamdesete inace pamtim kao neprekidno prolece, svaki dan mi je bio kao 25. maj.

wow! bravo nina. i meni se cini iz romana i filmova da su 70-te godine bas to - seksualna revolucija, sloboda, frka, prolece i u svetu i kod nas. zamisljam woodstok i studio 54.
dragoljub92 dragoljub92 18:49 02.01.2010

Re: Najvise

wow! bravo nina. i meni se cini iz romana i filmova da su 70-te godine bas to - seksualna revolucija, sloboda, frka, prolece i u svetu i kod nas. zamisljam woodstok i studio 54.

kakav bre vudstok i 54 za to su tek retki čuli .ti porno matineji ok ojima se priča u niš nikad nisu stiglibilo je baš onako kako kaže mariopan,izuzeci nisu nikakvo pravilo.slobodni sex misaona imenica u to doba
mariopan mariopan 19:14 02.01.2010

Re: Najvise

dragoljub92
wow! bravo nina. i meni se cini iz romana i filmova da su 70-te godine bas to - seksualna revolucija, sloboda, frka, prolece i u svetu i kod nas. zamisljam woodstok i studio 54.

kakav bre vudstok i 54 za to su tek retki čuli .ti porno matineji ok ojima se priča u niš nikad nisu stiglibilo je baš onako kako kaže mariopan,izuzeci nisu nikakvo pravilo.slobodni sex misaona imenica u to doba

I za nas je tako bilo
ninasimone ninasimone 20:51 02.01.2010

Re: Najvise

Kako ono kaze Kundera - proslost nosi haljinu od tafta koja stalno menja boje (sopstvena a kamoli tudja). Sve u svemu, kako je kome zapalo u to vreme, ne kazem da vi niste imali iskustva koje ste imali. Na primer, mjuzikl Kosa je prvi put izveden 1969. u Beogradu i tu je bilo skidanja na sceni (sad se ne secam jel' to bilo u tom ili u Isus Hristos Superstar). Moje desetak godina starije tetke (iz malog mesta u Vojvodini) su sve pratile a preko njih i ja. Secam se naslovne stranice Ilustrovane Politike sa prelepom Oljom Ivanjicki sa iscrtanim cvecem po licu. Dosta je sve to bilo sizofreno, sa jedne strane opste bahanalije (pogledajte bilo koji nas film iz tog doba) a sa druge teski konzervatizam (po pricanju mog muza, nista drugacije nije bilo ni u Americi).
dragoljub92 dragoljub92 00:51 03.01.2010

Re: Najvise

Na primer, mjuzikl Kosa je prvi put izveden 1969. u Beogradu i tu je bilo skidanja na sceni

tačno sećam se reportaža tad sam imao 11 godina,sećam se i reportaže u dnevniku sa vudstoka bukvalno ovim rečima evo kako se zabavlja dekadentna američk/kapitalistička omladina i sledile su scene kad se klizaju po blatu i đo koker kako peva litl help i možda još nekeovo mi ovo mi se vratilo kao fidbek gledajući film o vudstoku mnogo kasnije, daklem neznam kako je kod nas stajalo sa slobodnim sexom tih godina jer su meni tad devojčice predstavljale nepotreban deo sveta ali pet šest godina kasnije a bogme skoro i do kraja sedamdesetih je slobodan sex bio tabu,sex je počeo masovno da se upotrebljava tek početkom osamdeseti pa i tada je važilo pravilo da dobra deca idu u krevet u devet da bi u deset bila kući.ja ne tvrdim da seksa nije bilo ali se krilo jer za čas od devojku postane kurva.družio sam se sa par takvi i mogu da kažem nije im bilo lako morale su debelo da paze gde idu i na koje žurke.to kažem zbog toga što su se kod mene organizovale žurke na koje su žemskinje dolazile slobodno jer su znale da neće da im se desi ništa što neće pa kad se to provalilo žemske su same dovodile druge žemske tako da se u jednom momentu totalno izgubila kontrola nisam imao pojma o su te žemske koje dolaze i odlaze moji prijatelji su samo imali obavezu da paze da nam se ne uvuče neki idit na žurku i upropasti sve.mislim nije tad bilo lako dovući žemske na žurke nove godine i slično.dok su drugi organizovali peder balove mi smo ovamo imali i previšesamo zahvaljujući gore navedenom pravilu.
mariopan mariopan 13:08 03.01.2010

Re: Najvise

Na primer, mjuzikl Kosa je prvi put izveden 1969. u Beogradu

Da , ja sam bas tada bila devojka
Obozavali smo muziku iz tog mjuzikla, ma i danas je volim, kada cujem Vodoliju sva se najezim
Opet, kao sto kaze Dragoljub, mi smo se tako oblacili, ja sam nosila ultrakratak minic, medju prvima u Beogradu,duboke cizme, maksi kaput, salvare pantalone i sve te moderne stvari - ali je ponasanje bilo strogo da se zna kako se ponasas ili imas epitet lose devojke a to je bilo .... grozno. Neke devojke su tako izgubile priliku da imaju srecan zivot sa nekim koga vole,bezali su od njih dobri momci, samo zato sto ih je pratio takav glas, sto nije fer, jer zaista nisu bile takve.

Dok je taj slobodan sex stigao do nas ja sam bila uveliko udata i majka dvoje dece pa me je promasilo, i ne vidim sta je bilo lose u tome, ne dopada mi se bas sve iz tih "sloboda" kada vidim danas kako su tu slobodu shvatila neka deca. Nema vise one romantike, ne klecaju kolena, mala deca znaju vise od nas.
ninasimone ninasimone 19:49 03.01.2010

Re: Najvise

mariopan
- ali je ponasanje bilo strogo da se zna kako se ponasas ili imas epitet lose devojke a to je bilo .... grozno. Neke devojke su tako izgubile priliku da imaju srecan zivot sa nekim koga vole,bezali su od njih dobri momci, samo zato sto ih je pratio takav glas, sto nije fer, jer zaista nisu bile takve.

e, to je stvarno bilo grozno i uzasno nefer. Dok je moja generacija pristigla, vec se malo bilo izlizalo to carsijsko zigosanje. A zavisilo je puno i od porodice. Ja sam beskrajno zahvalna mojima sto su me uvek ucili da sve sto radim, sebi radim i da ne vodim svoj zivot da bih carsiji ugodila, niti samo zato da bih joj prkosila. Baba i deda kod kojih sam mnogo vremena provodila su imali puno razumevanja za 'posrnule' i mnoge drugarice mojih tetaka su tu dolazile po savet i ohrabrenje. Daleko od toga da smo bili totalno raspusteni, imali smo i mi ogranicene izlaske i neki red se znao.
edit: pri tom moja baka (jos je ziva, bogu hvala) nije nikakva liberalna avangarda, to je zena sa 4 razreda osnovne, ostala bez majke kao dete od pet godina, samo shvata da je zivot zivot a da oni sto se bacaju kamenom na druge cesto imaju najvise putera na glavi.
Nema vise one romantike, ne klecaju kolena, mala deca znaju vise od nas.

To verovatno tako nama izgleda da nema romantike, imaju je sigurno na neki njihov nacin. To klecanje kolenima je urodjeno i oni ce se secati svoje mladosti po tome ma koliko se trudili da budu cool.
mariopan mariopan 20:46 03.01.2010

Re: Najvise

klecanje kolenima je urodjeno i oni ce se secati svoje mladosti

Naravno i zato mi je drago
Imaju svoje "klecanje kolena" i moja deca (sledeca generacija)
Samo ne valja bas sve znati unapred, bar to mislim. Ubija romant'ku&ert'ku.
ninasimone ninasimone 20:51 03.01.2010

Re: Najvise

mariopan

Samo ne valja bas sve znati unapred, bar to mislim. Ubija romant'ku&ert'ku.

ma to oni samo misle da znaju, kad se pojavi on/ona, sve se zaboravi, pretvore se u Milciku oma
Vlasta92 Vlasta92 21:46 03.01.2010

Tako je!

Ima li šta lepše?
ninasimone ninasimone 23:51 03.01.2010

Re: Tako je!

Vlasta92
Ima li šta lepše?

Ako mene pitas, nema! klecava kolena i leptiri u stomaku
sybil sybil 02:02 04.01.2010

Re: Najvise

ali je ponasanje bilo strogo da se zna kako se ponasas ili imas epitet lose devojke a to je bilo .... grozno. Neke devojke su tako izgubile priliku da imaju srecan zivot sa nekim koga vole,bezali su od njih dobri momci, samo zato sto ih je pratio takav glas, sto nije fer, jer zaista nisu bile takve.

glasam za bad girls. u osnovnoj, srednjoj skoli, na fakultetu i posle druzila sam se sa losim devojkama, to su one sto voze motor, konzumiraju zabranjene supstance i menjaju momke. po pravilu, inteligencija je upravo proporcionalna tome koliko je devojka "bad" . dobre devojke su dosadne i druzenje sa njima je smor, gubljenje vremena. sa losim devojkama je urnebesno interesantno.
ja imam teoriju da postoje samo pametne i glupe devojke, ne one na dobrom ili losem glasu. ja da sam musko, sto puta bih pre zenila lose devojke na losem glasu, takve vrede.
margos margos 10:55 04.01.2010

Re: Najvise

ja imam teoriju da postoje samo pametne i glupe devojke, ne one na dobrom ili losem glasu. ja da sam musko, sto puta bih pre zenila lose devojke na losem glasu, takve vrede.

Eh, tu nastaje onaj apsurdni momEnat:
Vole dečki 'bad girls', budu s njima, a onda zaključe 'ma ona mora da je mnogo loša kad je bila i sa mnom' - pa potraže dobru za ženidbu, i ostanu u večnoj patnji za 'lošom'.
Znam znam... sa'će tvoja Škorpija da kaže 'tako im i treba kad nemaju muda'. I u pravu si.

Nasmeja me. Baš. :)))))
ninasimone ninasimone 22:26 04.01.2010

Re: Najvise

margos
pa potraže dobru za ženidbu, i ostanu u večnoj patnji za 'lošom'.
Znam znam... sa'će tvoja Škorpija da kaže 'tako im i treba kad nemaju muda'. I u pravu si.

a jos kad ta fina, smerna tj. neizivljena, poludi u neko doba pa ko s lanca pustena...'bad girls revenge' stigne kad tad. Al i to sto ti kazes mariopan, nisu ni svi zapci za ljubljenje, kad se setim sopstvene istorije, neke sam bas mogla i preskociti
sybil sybil 00:37 05.01.2010

Re: Najvise

neke sam bas mogla i preskociti

da znas, svaka cast.
Vlasta92 Vlasta92 14:38 31.12.2009

Nikog još nisam zvala,

sada dođoh sa posla. Usput sam otišla u nabavku...joooojjjj.....ono nije normalno. A taxi nisam dobila pa vukla busom 156 velikih kesa, sa teglama i flašama. Kakav sex.



iris.davidovich iris.davidovich 15:18 31.12.2009

Vlasto,


selica_nena selica_nena 16:33 31.12.2009

Mmmmmmm!

Zaigralo mi levo oko dok sam ovo čitala. Odo' ja da se namontiram, a vama srećnu i senzualnu Novu godinu želim!
Unfuckable Unfuckable 16:35 31.12.2009

ovo

mora da ti je Spiridon ispričao
Srećna nova godina, svima.
Vlasta92 Vlasta92 16:42 31.12.2009

Re: ovo

Što baš Spiro? Pa, on je je mlađi od mene. Hoćeš da svima kažem da si mi natuknuo?
Unfuckable Unfuckable 19:50 31.12.2009

Re: ovo

Hoćeš da svima kažem da si mi natuknuo?

nemoj, molim te!
Evo nudim ti sve podatke o sebi + 3 fotke iz mladžih dana
Vlasta92 Vlasta92 04:25 01.01.2010

Unfe,

ovo se ne odbija tek tako. Šalji. Oma.
Unfuckable Unfuckable 06:07 01.01.2010

Re: Unfe,

samo ako obećaš da ćeš da okačiš na fb, inače...
Vlasta92 Vlasta92 11:20 01.01.2010

Re: Unfe,

Izgleda da znaš nešto što ja ne znam.
Unfuckable Unfuckable 17:57 01.01.2010

Re: Unfe,

đaba, sistr, svo to znanje kad ne mogu k'o čovek da se raspevam na Soniju.
Gde se to uopšte nabavlja i kako bre to radi, to me kopka već duže vreme, daj malo objašnjenja i putokaza za ovaj Talenat što vrišti iz mene
Vlasta92 Vlasta92 18:47 01.01.2010

Re: Unfe,

Nabavlja se gde i sva ostala sony play station oprema, postoje dodaci za karaoke, kao npr. ovdi .

Ovde se vidi kako te ocenjuje sony, kurvar sudija prokleti!

Srećno Talentu!
Unfuckable Unfuckable 18:56 01.01.2010

Re: Unfe,

a koje pesmice tu mogu da se ubace, to je keva svih pitanja, daj neku plejlistu, nešto?
Vlasta92 Vlasta92 19:07 01.01.2010

Re: Unfe,

Pa, diskovi su taki kaki su, ne mreš ih menjati, Ima gi razni

Samo za tebe, evo malo risrča

Ako treba još nešto, neki savet za pobedu, bilo šta, tuj sam.
sybil sybil 19:11 01.01.2010

Re: Unfe,

ej, ja pevam na tome, ima sve moguce i to sa spotovima. ekstra zezanje.
knocking on heaven's door i dosed pevam non-stop.
Vlasta92 Vlasta92 19:13 01.01.2010

Sybil



Ja baš organuzujem novogodišnje okupljanje, verovatno za sutra!!
sybil sybil 19:19 01.01.2010

Re: Sybil

Vlasta92
Ja baš organuzujem novogodišnje okupljanje, verovatno za sutra!!

vrlo, vrlo rado bih se pridruzila, obozavm karaoke zurke, samo ima jedan mali problem- trenutno sam u Americi.
Vlasta92 Vlasta92 19:23 01.01.2010

Hm,

Da. I Unf je.
topcat topcat 19:30 01.01.2010

Re: Hm,

trenutno sam u Americi.

Da. I Unf je.

Bezobraznik jedan, nije se ni javio.
Vlasta92 Vlasta92 19:47 01.01.2010

Ma, Bruka!

Ćuti, nemoj da čuje, odmah će, onkaotakavdanamseretunešto, šta nam to treba...
Unfuckable Unfuckable 05:22 02.01.2010

Re: Ma, Bruka!

domaće su im bulšit da se smrzneš.
Nezadovoljan sam optzijama, izrazito:
Ja bih da pevam, ali da valja
Vlasta92 Vlasta92 10:53 02.01.2010

Re: Ma, Bruka!

Domaće ni nemamo. Na svakom disku ima dobri i loših stvari. Moraćeš da napraviš nove karaoke i ja verujem da, ako to učiniš, ništa manje nećeš ni mene usrećiti. No, ja nisam tako nezadovoljna, u dobrim numerama uživam, a ostatak otpadam od smeha....
rastinjak rastinjak 16:38 31.12.2009

Jel ovo samo ženska žurka ?

Drage naše, molim samo jedan ples i odoh




Srećna vam nova 2010. i Božićni praznici

Vlasta92 Vlasta92 16:43 31.12.2009

Re: Jel ovo samo ženska žurka ?

Nije žemska, ne znam šta su se samo žene zalepile za ovu sexualnu temu?
rastinjak rastinjak 16:55 31.12.2009

Re: Jel ovo samo ženska žurka ?

Mislim da je tema svima bliska ovog dana i spada u standardnu skrivenu želju




ples = erotika ima tu nečeg
Dr M Dr M 18:02 31.12.2009

Re: Jel ovo samo ženska žurka ?

ne znam šta su se samo žene zalepile za ovu sexualnu temu?


Muskarci, pod hitno, pustaju brkove i nokat na malom prstu...

Zelim vam, svima, da 2010. zapamtite kao pocetak dugog, srecnog perioda svog zivota.
Vlasta92 Vlasta92 18:05 31.12.2009

Re: Jel ovo samo ženska žurka ?

I ja tebi Dr M, sve najbolje!
miloradkakmar miloradkakmar 17:18 31.12.2009

Ovo mi

nešto poznato.
A, da , slično napisah pre par dana.
Omladinski su bili u moje vreme kao sada Paradizo , / Amnezija / , kako li se već zove.
Vrati me u ono vreme.
Srećna Nova , al' da ne zaboravimo ni Staru.
dilan_dog_93 dilan_dog_93 17:57 31.12.2009

snovi...

Imala ja planove da završi medecinu i da postane lekarka, da se uda za nežnog čoveka i rodi mu dvoje dece, prvo sina, a potom i ćerku, da ide svake godine na letovanje na Jadran i da imaju kola.

Vlasta92 Vlasta92 18:02 31.12.2009

Re: snovi...

Da Dilane? Nešto ti je smešna Milčika??
dilan_dog_93 dilan_dog_93 04:16 01.01.2010

Re: snovi...

aha, u stvari ne ona, nego taj recept

Srecna Nova godina, sve najbolje :)
skyspoter skyspoter 18:11 31.12.2009

srecna nova godina

sandra969 sandra969 19:20 31.12.2009

:))

Prica je prava!
Ovo je inace onaj dan u Godini kad ipak svi mislimo biti ce bolje i secamo se, s osmehom, kako je bilo.
Evo secam se takvih momenata.
I radite sve sto zelite. Da imate cega da se secate.
A ja odoh da se doteram, doteram bebu i ostalo dvoje dece i sacekam prijatelje-druzicemo se, uzivati i secati se i ovakvih momenata.
Bravo jos jednom!
Sretna Nova 2010.g.!
sandra969 sandra969 19:20 31.12.2009

:))

Prica je prava!
Ovo je inace onaj dan u Godini kad ipak svi mislimo biti ce bolje i secamo se, s osmehom, kako je bilo.
Evo secam se takvih momenata.
I radite sve sto zelite. Da imate cega da se secate.
A ja odoh da se doteram, doteram bebu i ostalo dvoje dece i sacekam prijatelje-druzicemo se, uzivati i secati se i ovakvih momenata.
Bravo jos jednom!
Sretna Nova 2010.g.!
Vlasta92 Vlasta92 20:26 31.12.2009

Re: :))

Odo i ja da se čminkam. Ali, tu sam, ako nešto nekom treba, samo glasnije viknite i queen of telep stiže na novogodišnjoj metli
dragoljub92 dragoljub92 20:09 31.12.2009

nisam očekivooo

al ispade baš priča.

ono sonaj prsnokat nikad nisam ukapiro a bilogi okolo onoliko čak i i danas gi viџam ,ponetkad.
adam weisphaut adam weisphaut 21:55 31.12.2009

SNG

Vlasta92 Vlasta92 22:55 31.12.2009

Re: SNG

Adame, bravo! Thanx!!
Vlasta92 Vlasta92 17:34 01.01.2010

Hm.

Baš je tiho. Gde su svi?
mariopan mariopan 18:47 01.01.2010

Re: Hm.

Vlasta92
Baš je tiho. Gde su svi?

mamurluk?
Vlasta92 Vlasta92 19:04 01.01.2010

Ne verujem...

od čega??

Evo, imam ja sok od paradajza, najbolji DISCO ikada!!!






mariopan mariopan 21:04 01.01.2010

Re: Ne verujem...

Vlasta92
od čega??

Evo, imam ja sok od paradajza, najbolji DISCO ikada!!!







JEEEEEEEE
Salim se, drustvo se mozda odmara od zurki i slavlja a neko mozda ponovo slavi.
njanja_de.manccini njanja_de.manccini 03:08 02.01.2010

:o

Vlasta
The End.
Pazite šta radite večeras.

e jbg kasno sam pročitala

Srećna Nova Godina!

pesmica za dedu

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana