Život

Bračna kombinatorika (iz iksa u kec)

Strongman RSS / 20.12.2009. u 15:04

Humor_Wedding_Game_Over_Black_Shirt.jpgON:

"Kakav divan dan. Izašao sam 42 000 dinara. Kvota bila 21. Pa povedem ovu malu što radi tu pored na piće... Odavno se merkamo. Popijemo po dva, tri tičersa... Taman počnemo da se pipkamo, ona morala da ide na neku slavu, ali mi dala broj. Dođem kući onako napaljen, pripit, zveknem onu moju i odmah se uspavam. Milina..."

 ONA:

"Ma pusti... Onaj moj je ili na poslu, ili u kladionici... Ili u kafani... Jedva da i bude nečeg. Evo juče je došao mrtav pijan.  Dok se skidao razbacao stvari svuda po patosu. Nemaš pojma koliko glupo izgleda go muškarac sa zarozanim čarapama. Pravila sam se da spavam ali nije pomoglo. Nešto ga je napelo pa je legao na mene... Bez ikakve predigre. Ja se taman ponadala da će da bude nešto ozbiljnije... Međutim ništa. Svršio je za dva minuta... Još se uspavao najstrašnije i hrkao kao konj. Nisam mogla da se uspavam do četri ujutru..."



Borislav Pekić:
"Kad su sa svojim ženama, muškarci imaju onaj rasejan pogled, kao da su na groblju."

Wikipedia:

"Разлози због којих неко ступа у брак могу бити различити. Један од разлога може бити и сексуална привлачност, односно квалитетан сексуални однос који одговара обома. Паровима се чини да ако се слажу на том пољу, да ће се слагати и на сваком другом. Сексуалне слободе су довеле до тога да парови и пре брака упражњавају секс, па тако могу на основу тога и да отпочну брачни живот. Са друге стране, дешава се и да се двоје људи воли, али да немају задовољавајући сексуални живот. Могуће је у тим случајевима да њихов брак ипак буде успешан, јер због љубави коју осећају, а и због склада на свим другим пољима, временом науче како да задовоље једно друго, па тиме побољшају и тај аспект брачног живота. Постоје и људи којима сексуални живот није важан колико други аспекти брака, као што су разговор, брига о домаћинству, одгајање деце, путовања..."




Hladno vreme, sneg, slave, ukidanje viza, krediti, gasovodi, koridori... U moru ozbiljnih stvari koje ni ne stižemo da propratimo dešavaju se i neki manje ozbiljne ali nikako nebitne. Uzeo bih sebi slobodu da zabeležim jedan razgovor koji se desio baš ovih dana.

Susrele se dve prijateljice na ulici, ruku punih cegera, pa svratile u obližnji kafić da istračare. Nakon globalnog zagrevanja, omiljene latino serije, velikog brata i farme, dođe reč da se prokomentarišu muževi i isporučivanje brakom preuzetih obaveza.

Fw__Marriages_Gone_Bad__OMG_Hyst-2.jpg"Ma pusti... Onaj moj je ili na poslu, ili u kladionici... Ili u kafani... Jedva da i bude nečeg. Evo juče je došao mrtav pijan.  Dok se skidao razbacao stvari svuda po patosu. Nemaš pojma koliko glupo izgleda go muškarac sa zarozanim čarapama. Pravila sam se da spavam ali nije pomoglo. Nešto ga je napelo pa je legao na mene... Bez ikakve predigre. Ja se taman ponadala da će da bude nešto ozbiljnije... Međutim ništa. Svršio je za dva minuta... Još se uspavao najstrašnije i hrkao kao konj. Nisam mogla da se uspavam do četri ujutru..."

"I moj bio takav do skora. Kladionica - kafana... Ali nešto mi se promenio. Dođem ja sinoć kući, bila sam kod mojih, kad... Muž pogasio svetla, upalio sveće, romatika,... Ja pođem u kujnu da ostavim one tegle, on me prihvati od pozadi i počne da me stiska, baš kao ono kad smo se zabavljali, ... Ja se uzbudim, nije da nisam. Taman pomislim da će po običaju da me presavije preko kuhinjskog stola, on kaže da me vodi na večeru. Šetamo se ulicama, držimo se za ruke... U onom našem restoranu popijemo flašu dve onog našeg vina, lepo klopamo, ja mislim sad ćemo u taksi pa... Zanaš već... Kad ovaj moj predloži da se prošetamo, kao nekad. Sad me zagrlio. Ljubio se. Dođemo kući i ne paleći svetlo pravo u krevet. Ljubili smo se, mazili smo se, baš kao kad smo se zabavljali..."

"I?"

"Mogu da ti kažem da me je iznenadio. Izdržao je skoro ceo sat, a posle me češkao po ležima i pričali smo dok se nisam uspavala."

"Auuu, blago tebi."

U nastavku priče prenosim šta je bilo kad su se sreli njihovi muževi. U kladionici, naravno.

"Kako si prošao juče. Bilo odlično kolo...?"

"Ma pao sam sve živo. Ništa me ne pitaj. Odvratan dan juče. Ti?"

"Kakav divan dan. Izašao sam 42 000 dinara. Kvota bila 21. Pa povedem ovu malu što radi tu pored na piće... Odavno se merkamo. Popijemo po dva tri, tičersa... Taman počnemo da se pipkamo, ona morala da ide na neku slavu, ali mi dala broj. Dođem kući onako napaljen, pripit, zveknem onu moju i odmah se uspavam. Milina..."

"Ma ja sam ga najebao. Juče bio zadnji dan da se plati struja i ja naravno stavim pare na dojavu... I zamisli... Puknem sve pare. Ali sve. Pođem kući stanu mi kola. Nestalo mi gorivo pa sam morao da guram. Cipele se klizaju kao nezdrave, a ovi nisu počistili ulice od snega. Dva puta sam pao. Dođem nekako kući, onako umoran i nadrkan i kliknem prekidač - nema struje. Da popizdim."

"Ne seri..."

"Ma pusti. Nije tu kraj. Nekako nađem sveću, upalim je i baš tad mi naiđe žena. Bila kod njenih da uzme ajvar. Instiktivno je zadržim da ne pali svetlo... Prvo što mi palo napamet da je vodim kod Sime da večeramo na recku. Nisam imao snage da se svađam. Morao sam da joj skrenem pažnju.  Znaš kakva je. Popela bi mi se na glavu. Pošto nemam goriva a ni para, jedva se odgegamo po onom ledu do kafane. Jebu me one klizave cipele. Držao sam se za nju da ne padnem, kao slepac. Kod Sime nije bilo nikog od ekipe da me vidi sa ženom, na sreću. Forsiram vino da što pre zaboravim ovaj dan. Ona srećna... Nisam je izveo od ono kad smo bili u Čanju. Sima vidi koliko je sati ni ne donosi račun. Pravi se učtiv, poziva nam taksi."

"Pa je l si imao nešto para? Bar za taksi..."

"Ma ne bre. Nula. Kažem da ćemo da prošetamo. A ja popio, jedva hodam. Zagrlio sam onu moju. Ne znam šta mi bi, ljubimo se na ulici. Ona ustreptala... Jebiga brate, žena mi je. Vatamo se i u liftu, a meni ladno u stomaku...

"I?"

"Pa prvo mi se jedva digo, a posle nisam nogao da svršim. Sustigla me nervoza. Posle me zabole glava pa nisam moga da se uspavam. Pričao sam sa ovom mojom do četri."

"Auu brate. Ti si ga baš najebo."



Komentari (55)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

iris.davidovich iris.davidovich 15:24 20.12.2009

Prva!

Other than that -
Strongman Strongman 15:25 20.12.2009

Re: Prva!

NNN NNN 15:28 20.12.2009

Seks u braku rulz!

Strongman Strongman 15:35 20.12.2009

Re: Seks u braku rulz!

"poznata je stvar da su Srbi veliki ljubavnici"
sinergija92 sinergija92 23:12 20.12.2009

Velika istina


Q: Koji je glavni uzrok razvoda?

A: Brak
Strongman Strongman 13:41 21.12.2009

Re: Velika istina

Q: Koji je glavni uzrok razvoda?

A: Brak



barack.obama barack.obama 15:37 20.12.2009

Odlican

Hahahahahaha, sjajno. Kakvo osvezenje! Posle svih ovih gluposti oko Vozdovca etc. Super. S karamelom! Ovo moze da napise samo neko musko koje nema problema sa ispunjenjem brakom preuzetih duznosti. . .
Strongman Strongman 15:43 20.12.2009

Re: Odlican

Hvala druže obama

barack.obama barack.obama 15:57 20.12.2009

Re: Odlican

Nema na cemu druze stari

Verujem da svi vec znaju ovu pricu http://www.svastara.com/razno/ona_i_on.html
ana_radmilovic ana_radmilovic 15:48 20.12.2009

nešto mi tu... :)

ovo je relaksirajuće
ali kako ona žena da ne primeti da nije bilo struje u stanu?
mislim, ipak je vukla te stvari, krenula bi da upali svetlo, jel?
Strongman Strongman 15:53 20.12.2009

Re: nešto mi tu... :)

ovo je relaksirajuće

Hvala. Pao je Voždovac ali smisao za relaksaciju nije


ali kako ona žena da ne primeti da nije bilo struje u stanu?
mislim, ipak je vukla te stvari, krenula bi da upali svetlo, jel?


To je jedan komplikovan zahvat od pozadi, sa blagim savijanjem kolena koji izvode samo utrenirani profesionalci
ana_radmilovic ana_radmilovic 15:54 20.12.2009

Re: nešto mi tu... :)

Strongman
To je jedan komplikovan zahvat od pozadi, sa blagim savijanjem kolena koji izvode samo utrenirani profesionalci


ma dobro, ja samo pitala
Strongman Strongman 16:03 20.12.2009

Re: nešto mi tu... :)

Kazezoze Kazezoze 17:16 20.12.2009

Re: nešto mi tu... :)

ana_radmilovic
ovo je relaksirajuće
ali kako ona žena da ne primeti da nije bilo struje u stanu?
mislim, ipak je vukla te stvari, krenula bi da upali svetlo, jel?

ma to je prepravljen vic - mushka i zhenska verzija :)
Strongman Strongman 19:00 20.12.2009

Re: nešto mi tu... :)


ma to je prepravljen vic - mushka i zhenska verzija :)



Dejan Ninkovic Dejan Ninkovic 15:48 20.12.2009

5 star

Fajv star!!!

Sad je za'ebano sto ne ocekujemo nista manje sledeci put...jos od onog tamo puta:) Pritisak:)

Strongman Strongman 15:53 20.12.2009

Re: 5 star

Sad je za'ebano sto ne ocekujemo nista manje sledeci put...jos od onog tamo puta:) Pritisak:)


A da se povuče dok je na vrhuncu slave?
Dejan Ninkovic Dejan Ninkovic 16:06 20.12.2009

Re: 5 star

Strongman
Sad je za'ebano sto ne ocekujemo nista manje sledeci put...jos od onog tamo puta:) Pritisak:)A da se povuče dok je na vrhuncu slave?



Ma jokte, slab kraj, evropski sa puno kapiranja ... skenjace ga vec saborci na kvarno kad se bude puno k..... a posle cemo nositi majce sa njegovim likom:))))) HOLIVUD:)
Exitus Letalis Exitus Letalis 16:26 20.12.2009

Re: 5 star

jes duhovito, al opet ženskinje ovce a muškinje ... ooopet ih zahebaše ...
ko kad su im se po ustavu ... u dobru i u zlu ...
ma brak je nasilje ...
kakav god da je i treba ga ukinuti ...
Strongman Strongman 16:32 20.12.2009

Re: 5 star

Pa nisi u pravu. Samo su različiti pogledi i očekivanja.
ivana23 ivana23 16:36 20.12.2009

Re: 5 star

Strongman
Pa nisi u pravu. Samo su različiti pogledi i očekivanja.

I iskustva...
ana_radmilovic ana_radmilovic 16:38 20.12.2009

Re: 5 star

Strongman
. Samo su različiti pogledi i očekivanja.


nije, nego uvek kao ona glupa a on pametan.. ili pijan... ili tako nešto



Strongman Strongman 16:46 20.12.2009

Re: 5 star

Polako. Samo sam hteo da se našalim sa pričom a ne i da startujemo ovakvu diskusiju.

Poznto je da žene kažu:

"11 od 12 mojih muškaraca su bili nikakvi a i taj 12. nije neki."
barack.obama barack.obama 16:48 20.12.2009

Re: 5 star

jeste, pravi klise... ko vicevi o muji i hasi... ali u ovoj prici i vuk sit i ovce na broju
Exitus Letalis Exitus Letalis 17:17 20.12.2009

Re: 5 star

a možda je bilo i ovako: jebiga, morala sam da vučem ovaj ajvar čak i u gajbu kod onog ... znaš. ovaj moj pada uvek na ajvar i moju familiju. sreća što nije bilo struje ... vido bi kako ga gledam ... jes da sam se malo pomučila ... to je znaš, zbog dece. al on priglup, ništa ne vidi ... znaš već kakvi su naši - ja pa ja...

il - sreća što je svršio za dva minuta. ne bi duže izdržala ...

I'm kidding:)))
ana_radmilovic ana_radmilovic 17:46 20.12.2009

Re: 5 star

Strongman
Polako. Samo sam hteo da se našalim sa pričom a ne i da startujemo ovakvu diskusiju.Poznto je da žene kažu:"11 od 12 mojih muškaraca su bili nikakvi a i taj 12. nije neki."


a kome je poznato?

šalim se i ja - ne diskutujem, majke mi
da ne mislim da je zabavno i (relaksirajuće za razliku od onoga što je naporno) ne bih "dobacivala"
lucidalina lucidalina 18:15 20.12.2009

Re: 5 star

kakav god da je i treba ga ukinuti ...


treba tvoj, moj meni ne diraj.
Exitus Letalis Exitus Letalis 18:42 20.12.2009

Re: 5 star

lucidalina
kakav god da je i treba ga ukinuti ...


treba tvoj, moj meni ne diraj.

ah!
Strongman Strongman 19:01 20.12.2009

Re: 5 star

I iskustva...


Va istinu
alselone alselone 09:17 21.12.2009

Re: 5 star

Exitus Letalis
a možda je bilo i ovako: jebiga, morala sam da vučem ovaj ajvar čak i u gajbu kod onog ... znaš. ovaj moj pada uvek na ajvar i moju familiju. sreća što nije bilo struje ... vido bi kako ga gledam ... jes da sam se malo pomučila ... to je znaš, zbog dece. al on priglup, ništa ne vidi ... znaš već kakvi su naši - ja pa ja...

il - sreća što je svršio za dva minuta. ne bi duže izdržala ...

I'm kidding:)))



Baka se šali.
Ovo gore izgleda nego što sam mislio. Nemoj više, molim te.
Exitus Letalis Exitus Letalis 11:30 21.12.2009

Re: 5 star

Baka se šali.

ja u tvojim bila ... a dal ćeš ti u mojom ... o, ti prepametni. preduhoviti, pre ...
take care...
Aleksandra Mitrovic Aleksandra Mitrovic 23:42 20.12.2009

Da vi samo znate...

šta vam mi ZAISTA pričamo iza leđa...a sve trepćemo k'o svrake na jugovinu
sinergija92 sinergija92 23:58 20.12.2009

Re: Da vi samo znate...

-Fato, bil' mi bona mogla pripremit' ruksak sa hranom za sutra ujutro. Iš'o bi na pecanje.
- Kako da ne, rado.
Rano ujutro oko 04.00 ustane Mujo, uzme ruksak i pribor za pecanje. Jutro hladno,
on pokušava startati auto, ali ono neće, pa neće. Mujo uporan, ali auto se ne da.
Otvarao haubu, kontrolirao pumpu za benzin, palenje, nigdje greške ne nađe,
ali auto neće da starta. Iznerviran, ozebao, prizna poraz i odustane.
Ako ne može upaliti auto ne može ni ići na pecanje, razmišlja on.
Polako i tiho se vrati u kuću da ne probudi Fatu. Pažljivo se uvuče u krevet,
kad Fata veli, bez da se okrene:
- Je l' hladno vani?
- Jest.
- E, možeš mislit', a ona moja budala otišla u ribu po ovakvoj hladnoći!
Aleksandra Mitrovic Aleksandra Mitrovic 00:13 21.12.2009

Re: Da vi samo znate...

E pa od prilike tako nešto
Bansek Bansek 00:07 21.12.2009

Brak

Brak je institucija u kojoj bračni partneri zajednički rešavaju probleme do kojih ne bi ni došlo da se nisu uzimali.

Strongman Strongman 13:40 21.12.2009

Re: Brak

Ma nije baš....
49 41 49 41 18:49 21.12.2009

Re: Brak

Bansek
Brak je institucija u kojoj bračni partneri zajednički rešavaju probleme do kojih ne bi ni došlo da se nisu uzimali.


Brak je, kako rece Nusic B. - kao knjigovodstvo.

Svake godine treba podvuci crtu.
Sabrati, oduzeti; pa videti idemo dalje ili bakrotirati.
svetska_a_nasa svetska_a_nasa 01:01 21.12.2009

Ja mislim

da bi naziv trebao da bude "iz (K)iksa u kec"

A, zaista- nas, zene, ko ne zna, skupo bi platio...
Strongman Strongman 13:39 21.12.2009

Re: Ja mislim

svetska_a_nasa
da bi naziv trebao da bude "iz (K)iksa u kec"

A, zaista- nas, zene, ko ne zna, skupo bi platio...



Malo je falilo da promenim naslov, ali je taj deo već u zagradi. Hvala na sugestiji.
49 41 49 41 02:59 21.12.2009

Excuses


49 41 49 41 03:08 21.12.2009

Valjda treba da se

podrzavamo?!?

49 41 49 41 03:13 21.12.2009

Sve krene

Od Srca k Srcu

49 41 49 41 03:20 21.12.2009

Ocekivanje


tacafaca tacafaca 12:03 21.12.2009

Već Viđeno

Tu živu istinu sam već čuo enkoliko puta u poslednjih par meseci. naravno među veicvima.
Strongman Strongman 13:37 21.12.2009

Re: Već Viđeno

I ja ;-)
pnbb pnbb 16:22 22.12.2009

Re: Već Viđeno

već čuo enkoliko puta u poslednjih par meseci. naravno među veicvima.

sad bilo na blogu pre neki dan
kleinemutter kleinemutter 12:42 21.12.2009

iskustvo

citam tekst i mislim , ovo nije nesto uredu.ovaj sto glumi romantiku, garant je napravio nesto lose.verovatno je prevario zenu.MRZIM STO SAM POGODILA.

pozdrav autoru.tekst je zaista lep.
Strongman Strongman 13:36 21.12.2009

Re: iskustvo

Ma samo imao splet okolnosti
zgubidan18 zgubidan18 15:58 21.12.2009

nidje veze

Dobro je da je priča orginalna, a, i ako je malo ukradeno odnekud, srećom, ima dosta "autorske" analize, pa se ne bazira ceo tekst na njoj samoj.


Ne znam da li se može videti,ali, nov sam ovde, a čuh da si ti neki zajeban bloger, pa rekoh da vidim šta imaš za reći. Hajde, hajde, nemoj ovo da dopuštaš više sebi. Sve najbolje!
Strongman Strongman 16:28 21.12.2009

Re: nidje veze

čuh da si ti neki zajeban bloger




Dobrodoša
thefreak thefreak 17:21 21.12.2009

Hehe

Zove zena muza koji se vraca sa posla i kaze mu da joj usput kupi neko cvece.
A on:" Pa sta sam sad uradio ljubavi?"
Strongman Strongman 19:02 21.12.2009

Re: Hehe

Moj slučaj
oldtajmer92 oldtajmer92 22:10 21.12.2009

:)))))

E slatko sam se ismejao! Bolji post nisam odavno procitao (cak ni od tebe :) Ako si ikad citao dudarimov blog, ovo je na tom nivou :)))

Pozdrav!
Strongman Strongman 00:32 22.12.2009

Re: :)))))

Nisam imao prilike da čitam navedeni blog ali shvatiću tvoje reči kao kompliment.

Pozdrav
bubamarac bubamarac 21:19 22.12.2009

Strongmenu,

jel sve u redu?

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana