Sajam...

ksendza1 RSS / 31.10.2009. u 18:59

logo_knjige2009_plavi_100.jpgCega? Pa knjiga, cega drugog :) Cini mi se, tamo bih mogla da budem svaki dan, i da pokupujem pola istog-za sve pare... Jeste guzva, jeste nenormalno vruce, jeste da se svi guraju, jeste da izgubim pojam o vremenu iako imam jos hiljadu stvari da uradim, ali to je ipak Sajam Knjiga (Sa sve velikim slovima).

 Jos kao jako mala sam mnogo citala, slikovnice, pa Pet Prijatelja, pa Harija Potera, i tako redom :)) Vodala me je mama, kad je ona gledala knjige kukala sam kako mi je dosadno, a medju standovima sam mogla mirne duse da se izgubim. Sad sam starija, "velika", pa je sajam jos vece uzivanje... Ogroman je, treba to obici, ali opet. Krenula sam od Mamuta i Platoa, preko Delfi knjizare, pa do Samizdata (nezaobilaznog) i Rendeta... A na standu Bookinga-SURPRISE! Videla sam Jelicu i dobila potpis na knjigu :) Happy. 

 Kupila sam... Pola sajma verovatno, ako ne i malo vise... Sabrana dela Dena Brauna, Marli i ja, naravno "Samo da ti kazem", recnik turskog... Dve mnoogo velike, mnooogo teske i u najavi jako dobre knjige- "1001 albums you must hear before you die" i isto to sa 1001 filmom... Obe knjige merkam i planiram odavno, a sad sajamski popust... Nirvana!

 Prevoz-naravno da ga nije bilo, ako bi i naisao nije mogla ni igla da stane, a kamoli ziv covek... Ipak, nista, pa ni divan sajamski WC nije uspeo da mi pokvari raspolozenje.

A, da, umalo da zaboravim... potrazite knjigu "Banksy-Wall and Piece", ja sam se odusevila...

 Sve u svemu, ovogodisnji sajam je bio pun pogodak... Za veeliku kupovinu u Delfiju dobila sam i dve karte za Atelje 212 za petak (Hitler i Hitler). Sledece godine u ovo vreme nemojte me traziti-bicu na Sajmu! :)

 

PS. Happy Halloween!  

 

 

 

 



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana