Forza(n) Srbija!

Tibor Jóna RSS / 07.11.2007. u 19:26

Nedelja lepih vesti za sve nas takozvane gradjane i gradjanke Srbije. Ne samo da je otvoren Delta City, ne samo da je Milka i dalje in charge za Srbijanski image nego smo i usli u proces pridruzivanja sa EU. Malo je tuznija nedelja za Vericu Barac, ali njoj ko je kriv kad ne zna da prepozna uspeh i Ledolomca kad ga vidi.

Jasno je medjutim - sto losije po Baracku i Njene, to bolje za Srbiju i sve koji joj zele dobro! Ko voli Srbiju, ne moze da voli Baracku, jer ona ne voli Ledolomce, a Ledolomci su Srbija. Jos malo pa i fizicki.

Nadam se da je svima nama dobronamernim patriotama i patriotknjima jasno da jedino ona -- Verica Barac stoji na putu Procvata Srbije u koji nas vodi Ledolomac&Mali Remorker Djelic. Cim se ona -  zla Baracka - slomije , to eto nama Progresa. Baracko, o ti zla vampirice na vratu Uspeha Srbije, i treba te na sud! Ti bezobraznice nijedna ti! 

I treba od tebe napraviti primer. Jer ako ti, a jos i zensko, tako palacas jezikom, mozda se i neki tuzilac osili, sakloni boze mozda i neki sudija. I gde ce mo biti onda?

Zar ledolomac da stane? Zar da nas okuje vecni led slobodne konkurencije? Zar da nas zaveje vecna zima vladavine zakona koji su isti za sve? Zar , zar, zar ti o Prokleta Jerino 2008?! Dotle ide tvoje zlo, jel?

Ali, ne, kliche slobodarska Srbija, ne moze vise tako da biva da sto Ledolomac za dana razbije, Ledena kraljica Barac o noci zaledi. ( A, da, i pre nego uskliknem, dole Verica Barac i njena zloca i opachina, moram da pohvalim oko i ukus Demokratske stranke da prepozna Pravnog Strucnjaka. Dobar HR! D-obar!)

5 bambija, vrh brate!

Dobro pa utvrdismo ko je prava sotonkinja Srbije. Barac, a ne Ledolomac. Kome je mesto na sudu. Baracki, a ne Ledolomacu. 

A najbolje je Vlada i njen remorker-potpredsednik i njegova socijaldemokratska stranka znaju na ciju stranu treba da se stane, Ledolomchevu, a ne Barackinu, narafski! Jer sta ta Baracka i ovo ono... Da parafraziram Staljina - koliko divizija ima ta Baracka? U koji kantri klub ona ide? Gde joj je ukotvljena jahta? Koliko miliona obrce? Ostavi ti integritet i moral za crkvu... Napred Bozo, bravo Bozo...

Ocekujem uskoro da omladina DS krene da lepi plakate sa Ledolomchevim likom na kojima ce pisati "Ledolomac, a ne monopolista" , "Svi smo mi Ledolomac" , pa varijacija na temu - "Svi smo mi ledolomci" , "Heroj a ne privredni prestupnik", "Barac Del Ponte" , "Ledolomac hvala ti za viziju" (ili je to dragomir tomic??) , "Ljudi, samo jednu trgovinu imamo"  ...

A sada i da uskliknem - Dole Zla Verica Barac - Napred Hrabri Ledolomche na slavu i polzu citavog naseg plemena!

Baracevu u bukagije!



Komentari (6)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

angie angie 23:11 07.11.2007

*

SMT SMT 21:48 08.11.2007

Re: *

Moram samo da kažem da me neviđeno nervira to vaše pljuvanje po jednoj stranci koja je suštinski državotvorna, okrenuta budućnosti, spremna da žrtvuje sopstveni interes zarad boljeg života svih nas. Ne mogu da verujem u šta se ovaj blog pretvorio. Jadni li se svi vi koji niste u stanju da sagledate mudrost i vizionarstvo politike sadašnjeg DS-a. Svaku sitnicu koristite ne bi li im napakostili, ali narod zna... ili beše Srbija zna... nebitno. Muka mi je od vas takvih, kratkovidih, koji su ekstremniji od radikala, totalno zaslepljeni politikanstvom, NGO-ovštinom, antisrbstvom jednom rečju.

Živela Srbija
sentinel26 sentinel26 00:20 08.11.2007

Forza Tibore...

Prijatelju (ako dopuštate),

Neka vam se ne učini tema nezanimljivom zbog toga što se blogerska raja prepala hazjanina ili dvojca: Ledolomac + Remorker.

Ovaj poslednji potez pokazuje da su oni sami sebe precijenili, pa čak i da su se malo uplašili.
Može da izgleda nevjerovatno, ali upravo činjenica da prijete dokazuje da nijesu vakcinisani od straha.

Puška kojom prijete je prazna, istina (sud) nalazi se u njihovim rukama, ali metak je ćorak.

Verica Barać nema diviziju, ali biće jedna mala četa tu. Nijesu svi napunili gaće.

Ja, na primjer, ne krijem, javno pričam da na sigurnom mjestu podalje od kuće još uvijek čuvam prijeteće pismo direktora SIMPA iz 2004.godine.

To je ovi novi veliki prijatelj predsjednika jedne velike stranke.
nemanjag nemanjag 22:57 08.11.2007

neverovatno duhovito!

...Zao mi je samo, sto mozda najbolji Tiborov blog ima ovako malo komentara... Je l' neko uopste procitao?
SMT SMT 23:29 08.11.2007

Re: neverovatno duhovito!

Meni ni ne pada na pamet.
AlexDunja AlexDunja 23:38 08.11.2007

Re: neverovatno duhovito!

SMT
Meni ni ne pada na pamet.

antisr(b) stvo je moj favorit.
sta cu
tj. mikrofon je vas

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana