Jos uvek sanjam isti san, kako tebe uzalud dozivam....

heryannaqueen RSS / 18.10.2009. u 22:12

* utisak sa mora 2002.*

...Zelim nesto da me digne, da hoda mojim venama i dize gore! Yay kad bi bio u meni da me odvede na vrhunac psihofozockog carstva i da samo NJEGA osetim u sebi! Koliko samo volim taj osecas fizickog iscrpljivanja!!! Da.. osecam se lepo dok mislim na njega. Sve nestaje, samo on ostaje da me cuva, drzi moju prazninu u pripravnosti da se ne razleprsa kao druge. Ne osecam nista sto bi se svrstalo u ljudsku normalnost. Zamisljam sebe jedino na taj nacin : RAZVALJENA I SPOKOJNA cuvam svoj svet necuveno dobar i neogranicen sam po sebi a nedostupan drugima samo njemu i meni - MOC UMA! Skoro potpuno nestali strah i stalna zelja za vozanjem i novim mocima jos neunesenim u moju krv. Da se tako omamljena a presvesna ubacim u talase! Overdouse tripom i brz gubitak niti koja jos jedina povezuje sa stvranoscu. Spas! Sloboda! Savrsenstvo! Ne bojim te se vise matora, radoznalost me nagoni da te osetim! Oko mene raj na zemlji, dodir - vetar, pogled.. cula su skoro potpuno zadovoljena. Jedino culo ukusa trazi taj gorak osecaj u ustima, bezuspesan pokusaj njegovog odstranjivanja, malo cekanja zategnutog i slatkog.. i polecemo!!! Male svete bombonice od kojih se adrenalin i zelja penju do vrha svesti!!! 

Prijalo mi je odvajanje od stalne sredine, novi ljudi, more i fantasticna vujka za plazu :P Sve to imalo je  nesto sto je nedostajalo mojoj praznini. To nesto bilo je dovoljno da i dalje ostanem OVDE i to do sledeceg leta kada cu opet da se vratim na punjenje praznog. I.. lepo se osecam! Ali, ma koliko htela, moji putevi vode gore u Sombor, Adu, NS, SU... tamo gde su zhurke, zhuti i eks!!!!! TO ME CEKA I JA GA CKAM JOJ..!!! 

Sada se vracamo kuci, voz je sve blize mom rodnom gradu.. Svi spavaju dok ja ovo pisem... Sve je isto kao kada smo dolazili.. Sada mi je krivo sto znam da bih boravkom od par meseci ovde mogla da se vratim u sebe i ne mislim na NJU - probam! A ne zelim to uopste i zivot kao da mi nije toliko bitan. SAMO ONA! Fali mi smisao i volja, to sto bih ovde sigurno nasla. A ne priznajem to nikome... NIti to hocu!! Cutim, zivim i uzivam!! A koliko ?? Neverovatno, ali mene to ni najmanje ne zanima!!! VOLIM NJU!!



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana