Mali oglasi

dragan17 RSS / 12.08.2009. u 14:53

Ministar sa iskustvom u više vlada/režima, trazi nežnog sponzora neoštećenog SEKom. Cena poziva 5% godišnjeg profita + jasan sistem bonusa.

 

Višegodišnja lipa iz Požarevca traži zamenu zemljišta za manje pođubreno ili kompletnu relokaciju stabla. Može zamena sa žalosnom vrbom uz doplatu. Šifra: Ja plaćam doplatu.

 

Bivši funkcioner u penziji traži organizaciju u kojoj bi se uz malo zalaganja borio za ljudska prava. Veliko iskustvo u poluvekovnom ukidanju istih, sa preporukama. Šifra: Dok smo bili drugovi viseli nam udovi, kako smo gospoda otekoše mooda.

 

Renomirana NVO traži obespravljene gradjane/životinje/biljke/nameštaj od retkih materijala/ostalo, za započinjanje velikog projekta borbe protiv njih odnosno za nas. Finansiranje projekta već obezbeđeno. 

 

Bivši pripadnik bivše tajne službe bivše države traži dalja uputstva. Šifra: Jel ovo onaj naš Djilas?!

 

Zemlja crnica bi radjala. Traži se plodan seljak.

 

Vladi Srbije potreban prostor za postavljanje većeg broja šatora i jeftinija ketering agencija. Šifra Sindikalna jesen

 

Agenciji za privatizaciju potreban radnik na aparatu za uništavanje papirne dokumentacije na neodređeno. Iskustvo na uništavanju tajnih dosijea poželjno.

 

Otvaranje tajnih policijskih dosijea će se održavati svake noći od ponoći do 6 ujutro na lokacijama obeleženim na mapi ispod. Mole se zainteresovani da ponesu što više ličnih dragocenosti

grobnice-x.jpg 

 



Komentari (0)

Komentare je moguće postavljati samo u prvih 7 dana, nakon čega se blog automatski zaključava

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana