2012-01-06 13:47:03
Energetika

ZURKA:)))

Vesna Knežević Ćosić RSS / 06.01.2012. u 14:47

party.jpg

instert iz danasnjeg gmail chata izmedju mene i mog sina Viktora

ja: Bila dooobra zurka

Viktor: Znam da je bila dobra
pito me Peca od preko puta* jel ja pravim zurku
ja reko pa ovaj ne to mama...

_____________

* preko puta-zgrada s druge strane ulice, preko puta Dadova

 

 

seks-droid.jpgOna nikada ne zvoca, ispunjava sve fantazije i nije ljubomorna, najkraći je opis novotehnološke lutke za odrasle. Seks-droid Andy kompanije First Androids, napredna je verzija Real Doll. Andy diše, ima puls, opremljena je G-tačkom, doživljava burne orgazme i kosta par 'iljada evra. „Ova lutka je poput prave žene, samo nema mozak", tvrdi proizvođač.

Kristi Scott testirao je za magazin H+ ovu lepoticu i zaključio: "Andy ima najrealniji glumljeni orgazam koji sam ikada video. Ono što je kompanija stvorila nije samo lutka za seks već sasvim novo erotsko SF iskustvo. Ura za tehnologiju!"

Nije tajna, mnogi muškarci sanjaju o tome da imaju seks sa ženom koja poslušno ćuti i ne traži pažnju, ali ispunjava sve prohteve.

 

57886.2169819.jpgSve dok moj otac u 84. godini nije odlučio da se oženi, baš i nisam nešto razmišljala zašto se sve ljudi odlučuju na bračnu zajednicu. Valjda sam podrazumevala ono, voliš nekog toliko, da ne možeš bez njega. Dakle, emocije i teška privlačnost. Pa tek ako stvar krene naopako, onda se uključuje racio, odnosno razumna objašnjavanja sebi i okolini, zašto je bračna zajednica pukla i više ne valja.

Možda ne treba zanemariti ni onaj kliše, da ako u razloge emotivne prirode petljaš i racionalne, zdravorazumske, onda je to kalkulisanje. A jedan od ključnih ljubavnih stereotipa kaže da kalkulisanje nije u redu. To što posle mogu da izleću žabe i kokodili, nema veze. Kalkulacija ima negativnu konotaciju, pa bog. Čak i onaj ko je radi, gleda to da obavi u tišini introspekcije, a ako se zezne i lane, gleda da kalkulisanje zabašuri, jer stereotip kaže da ko kalkuliše ne voli dovoljno, da u ljubavi nema mesta računu.

 

Ovo je tekst koji sam napisala 2009. godine i zbog njega najebala. Bio je i ovde na blogu, te 2009, ali je izbrisan. Ponovo ga objavljujem  jer vidim da je posle pet godina ipak postao aktuelan, te da je maca dosla na vratanca.

Kako je vlast ozakonila radioaktivno djubrivo za njive od 10.000

 

.boracosic2sj5.jpgNa ruševinama starog jugoslovenskog sveta, ma kakav da bio, nije se podiglo ništa čestito ni novo. Opaka, opasna, nedoučena, musava lava obrušila se na građevine, spomenike, ljude i knjige. Svakim danom obavlja se prodaja svih vrednosti, sveg duhovnog i moralnog kapitala zemlje 

Iako je prošlo 20 godina od kako se Bora Cosić odselio iz Srbije, prvo u Rovinj, a onda u Berlin, rekavši bez dlake na jeziku kako „neće više da živi u tom

 
2009-02-22 13:29:41

Vreme je za BORBU!

Vesna Knežević Ćosić RSS / 22.02.2009. u 14:29

Subota je u Borbi neradni dan i priznajem, cele nedelje sam joj se radovala jer sam radila od jutra do mraka. I naravno da sam svasta nesto isplanirala i da kuvam i da idem u goste i s cerkom u bioskop, ali i da posetim oca u bolnici, jer cele nedelje nisam stizala, pa me je grickala savest.

Vest da nam dolazi kriminalisticka policija u redakciju sam cula od Olivere

 
2013-10-28 09:07:12
Društvo

Pedofilija: Lov na patuljke

Vesna Knežević Ćosić RSS / 28.10.2013. u 10:07

pedofilia_082.jpgLov na "patuljke"je brutalan, realističan tekst  o tome kako pedofili love svoje žrtve, Tekst izaziva mučninu, užas, ali je opominjući i mislim da svako treba da ga pročita. Prevela ga je moja prijateljica Sofija Cikron.

(1. Dio) : Vrebaju na dječjim igralištima, na kupalištima i u sportskim centrima: muškarci u potrazi za djecom. Suradnik "Sterna" Manfred Karremann uronio je na preko godinu dana u tajni svijet pedofila. U svom dvodjelnom tekstu opisuje s koliko vještine se počinitelji približavaju svojim malim žrtvama i stječu povjerenje njihovih majki.

 

Promocija čišćenja Srbije na teniskom turniru Srbija open koštala je poreske obveznike oko 475.798 evra. Iznos je plaćen preduzeću „Njus vol" za izradu i postavljanje platna sa sloganom akcije, od 2. do 10. maja 2009. godine i od 1. do 9. maja 2010., piše B92

Pola miliona eura da bi obavestili  gradjane koji bleje u tenis nekim čaršafom da Srbiju treba čistiti? A ja još uvek nemam nikakav kontejner za reciklažu ispred zgrade, koja izlazi na Krunsku ulicu i Desanke Maksimović?

 

Marijana i Maishe
Marijana i Maishe
Danas sam se uverila da policija u Srbiji moze da ti dodje na kucu i da te privede kao kriminalca jer si presao ulicu na crveno ili gazio po travi. Upravo to se dogodilo mojoj kcerki. Minut posto se vratila sa fakulteta, na kucnim vratima oglasilo se zvono, a na pragu su stajala dva policajca s nalogom za njeno privodjenje. Ali, da krenem od pocetka.

U

 

Ovaj blog pišem da se javno zahvalim četvroci policajaca koji su mene i mog psa, jutros u šest sati, odbranili od čopora lutalica. Retko ovako rano izlazim na ulicu, pa nisam ni znala da atmosfera može da bude kao iz Pobesnelog Maxa. A baš sam bila pomislila kako sam super smislila da odem do Tašmajdana i na miru, dok nema gužve, prošetam psa, a i sebe, jer nije vruće

 

Vesna Knežević Ćosić

Vesna Knežević Ćosić
Datum rоđenja:  - Pol:  Ženski Član od:  16.04.2007 VIP izbora:  147 RSS RSS Feed Saznajte više o autoru

Arhiva

   

Kategorije aktivne u poslednjih 7 dana